| Lens Tipi | : Renkli yumuşak kontakt lens |
| Kullanım Şekli | : 3 Aylık planlı değişim |
| Ambalaj İçeriği | : 2 Adet Blister |
| Su İçeriği | : %38 |
| Base Curve (BC) mm. | : 8.60 mm |
| Çap (Dia) mm. | : 14.20 mm |
| Lens Materyali | : Polymacon |
| Üretim Yeri | : TÜRKİYE |
6 x 288.61 TL ‘den başlayan taksitlerle
İndirimli Solüsyon
*2000 TL Üzeri
|
Rainbow Colors Mirage 3 aylık kullanılan renkli kontakt lenslerdir. 12 adet doğal renk’ten oluşmaktadır. Akdeniz insanının sıcaklığını göz rengine yansıtan, İtalya ve Türkiye laboratuvarlarında geliştirilen Rainbow Color Mirage Series lensleri , tüm göz renklerine uyacak şekilde tasarlanmıştır. Sandviç sistemi ile boyanmıştır ve kullanım rahatlığı yüksek bir lenstir.
|

2000 TL ve Üzeri Vade Farksız 3 Taksit İmkanı
🛈 Sepet tutarının 2000 TL ve üzeri olması durumunda Bonus, Maximum, World ve Card Finans karta vade farksız 3 taksit imkanı
BC Nedir?
Dia Nedir?
Gözlük Reçetesi ile Lens Alabilir Miyim?
Ücretsiz Kargonun Koşulu Var Mı?
Hangi Ödeme Yöntemleri Var?
Lens nasıl takılır?
Lens Nasıl Takılır ?
Lens Nasıl Çıkarılır ?
Kontak Lens Reçetemi Nasıl Okuyabilirim?
Kontakt lens reçetelerinin hepsi aynı formatta olmasa bile kullanılan temel değerler ve terimler aynıdır.
Dioptri (Miyopi veya hipermetropi değeri), BC (Temel eğri) Çap (Dia) Cyl (Silindir veya Toric astigmat değeri) Aks(Ax astigmatın açısı) bu değerlerden reçetenizde bulunanlarılensi sepete ekleme esnasında seçerek siparişinizi kolaylıkla verebilirsiniz.
Kontakt lens reçetesi ile ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
Gözlük Reçetesiyle Kontakt Lens Alınır Mı?
Maalesef gözlük reçetesi ile kontakt lens almak mümkün olmamakta. Bunun sebebi Gözlük camı gözden 12-14 mm arasında bir mesafede konumlanır. Kontakt lens ise göz yüzeyinde (kornea) bulunduğundan, kullanacağımız gözlük ve kontakt lensin numaraları (dioptri) birbirinden farklı olabilir.
Ayrıca kontakt lensler kornea yüzeyine temas ederek görüşü düzeltirler. Kullanılan lensin de gözün geometsine uygun olması gerekir. Bunun için BC (Temel eğri) Dia (Çap) gibi değerlerin ölçümü yapılarak kontakt lens reçetesine yazılır
Gözlük reçetesinde bu değerler bulunmaz. Ayrıca gözyaşı kalitemizin ölçümü de göz hekimi tarafından kontakt lens muayenesi sırasında yapılacaktır. Bundan dolayı kontakt lens kullanımı için göz hekiminize giderek lens muayenesi olmanız gereklidir.
Örnek Reçete Değerleri









Uyarı: Aşağıda okuyacağınız yorumlar, kullanıcıların kendi marka deneyimlerini, hissiyat ve görüşlerini yansıtmaktadır. Her lens kullanıcısı farklı göz fizyolojisine sahip olabileceğinden, kendileri için geçerli gördükleri koşullar başka kullanıcılar için geçerli olmayabilir.
Yorumları bu bilgiler ışığında değerlendirmenizi rica eder, lens kullanmaya başlamadan önce göz doktorunuzu ziyaret etmeyi unutmamanızı hatırlatırız. Teşekkürler, Lensmarket.com