“Gözler kalbin aynasıdır” demişler. Kalpten gelen duygular, gözlere bu denli yansıyorsa gözümüze çok iyi bakmamız gerekmez mi?
Göz, görmek, bakmak ile ilgili bunca söz varken biz de bir kısmını daha kendimize uyarlamadan edemedik.
Lense Gelmek; Lens reçetesi olan birinin sipariş vermek için lensmarket.com sitesine gelmesi olarak özetleyebiliriz.
Lensi Gibi Bakmak; Somut olayları fark edebilmek için görmeye, görmek için de lense ihtiyacı olan birinin lenslerine ve lensi gibi kıymetli olan şeylere hak ettiği değeri vererek çok iyi bakması durumudur.
Lensini Açmak; Lens kullanmaya başlayan birinin çevresinde olup bitenleri daha net olarak anlaması ve farkındalığının artmasıdır. Çevresindeki tehlikelere karşı uyanık olması durumudur. Net görüşün bir nevi ruha da yansımasıdır.
Lens Açısını Değiştirmek; Yeni lens kullanıcısının ilk kez lens takma denemesinde lensini elinde ters tuttuğunu fark ederek düzeltmesi, açısını değiştirmesidir.
Lensine Perde İnmek; Bir lens kullanıcısının rüzgarlı bir kış gününde camı kapatmaya çalışırken perdenin aniden havalanması suretiyle görüşünün engellenmesidir.
Lensi Gibi Bakmak; Kontakt lenslerin her ne kadar bakımı kolay olsa da, daha konforlu ve rahat bir kullanım için onların bakımına özen göstermesi gerekir.
Lensi Arkada Kalmak; Günlük lens kullanıcısının sabah lenslerini tam takacağı esnada lenslerinin yanına almadığını, arka oda da bıraktığını fark etmesidir.
Lenslerine İnanamamak; Optik gözlüklerden lense geçenlerin, yaşadıkları konfor farkını anlatabilmek için “lenslerime inanamıyorum” dediklerini biliyoruz.
Bknz: Lensmarket Kampanyaları linkindeki kampanyalara tanık olmak.
Gerçekleri Lenslemek; Yaşanılan mevcut durumu tüm gerçekliği ile algılayamayan bir bireyin, Kontakt lens kullanmaya başlaması sayesinde daha net görmesi ile farkındalığının artması durumu.
Lensten Kaçmak; Yeni tecrübelere açık olmayan ve hiç lens kullanmayan birinin lens reçetesi olmasına rağmen lens kullanmayı denemeyi reddetme durumu. Bu kişilere seslenişimiz “nereden biliyorsunuz; lensli hayatın, lenssiz hayattan daha iyi olmadığını…
Lens Açtırmamak; Şeffaf lens kullanıcısının, bir paket bitmeden yeni pakete geçmemesini ve düzen tutkusunu ifade eder.
Lensin Aydın; İki arkadaş birlikte lens kullanmaya karar vermiş ve göz hekimine gitmişler. Lenslerini sipariş verip, teslim almışlar. En son ise lenslerini takarak birbirlerine ‘lensin aydın’ demişler.
Dünya Lensi; Herkesin dünyada gerçekleştiğine tanık olmak istediği olaylar olsa gerek. Uzun süredir olması istenen bir olaya şahit olan lens kullanıcısının durumu dünya lensi ile gördüm olarak tanımlamasıdır.
Lenssiz Gelmek; Bir lens kullanıcısının görsel şölen niteliğindeki bir etkinliğe lenslerini takmadan gelmesi. Net görüş için lenslerinizi takmayı ihmal etmeyin ki hayatta görülmeye değer şeyleri ıskalamayın. 😊
Lensi Gibi Sevmek; 5 duyu organından biri olan gözün net görmesine yardımcı olan lense verilen önemin başka bir kişi, olay ya da nesneye de verilmesi üzerine çok sevmeyi ifade etmek için kullanılır.
Lensinin İçine Bakmak; Kontakt lensini takmadan önce lensine ortam tozunun temas etmediğine emin olmak için kontrol etme çabası.
Kendine Lensi Çok Görmek; Kontakt lens kullanarak rahat edeceğini bilmesine rağmen kişinin kendine bu konforu çok görmesi durumudur.
Lensi Bayram Etmek; Kısaca estetik anlamdan güzel şeyler görmek diyebiliriz.
Kafanıza tokadan, gözünüze lensten ( lens reçeteniz varsa tabii) başka bir şey takmayın. Lens kullanıcıları ve lens kullanıcı adayları yeni yazıda görüşmek üzere, her zaman görmek istediklerinizi görmeniz dileğiyle.
Hayatta çevrenizdekiler sizi değiştirip dönüştürmeye çalışsa da onları “göz ardı” pardon lens ardı edin. Mutlu olduğunuz hayatı yaşayın.
Bu içeriğin tüm hakları saklıdır. İzin alınmadan kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

Kalorifer ve Göz Kuruluğu: Kışın Lens Konforunu Korumak
Hastayken Lens Takılır mı? Grip Mevsimi Rehberi
Soğuk Havada Lens Kullanımı: Bilinmesi Gerekenler

İlk lens deneyimim. Doktorumun ve arkadaşlarımın tavsiyesiyle bu markayı aldım. Lensmarket hakkında o kadar çok övgü vardı ki, bu yüzden tereddütsüz tercih ettim. Haklılarmış...Kesinlikle müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar. Cuma gecesi 2 kutu le
Öykü V.bu marka benim en rahat ettiğim marka kişiden kişiye değişçeğini düşünüyorum ben bir de biofinity kullanmıştım ama sürekli batıyordu ve rahatsız edici bi hissi vardı uzun süre takmak istemiyorum ama maalesef ki pandemiden dolayı doktora gidemediğim i
Büşra B.15 yıllık lens kullanıcısıyım. Biofinity'yi deneyince son durağım oldu, bu üçüncü yılım. Gece gözde kalabilme özelliği sunsa da bu özelliği tercih edenlerden değilim, gece çıkarmayı daha sağlıklı buluyorum. Benim aksime kuzenimin bebeği olduktan sonr
Pınar E.Lens market kalitesi yine kendini belli etti. Kargo her zamanki gibi aşırı hızlıydı. Virüs falan dinlemeden her zamanki gibi geldi. Hediye solüsyon istemiştim sagolsunlar kırmadılar. Keşke her işletmeci sizin gibi olsa. Bir sürü alışverişim oldu inte
Kayra Ö.Ben bu siteden ilk defa alışveriş yaptım daha öncesinde lens optikal diye bir siteden alışveriş yaptım Beni arayıp Gözümün numaralarının olmadığını 12 hafta üreticiden dolayı bekleme süresini almak istediler beni ya da 0,25 düşüğünü yollayabilecekler
Perihanpelin Ş.Ekip,ilgi,hız ve her şey o kadar mükemmel ki daha önce böylesine rastlanmamıştım teşekkürler daima müşteriniz kalacağım. \nLense gelecek olursak uzun zamandır biofinity air optix gibi bir çok lens kullandım gözüm miyop fakat hep rahatsız oluyordum ek
Tunahan K.1 iş günü sonra lens elime ulaştı. Kargo hakkında soru sormuştum arayarak çok mükemmel bir şekilde açıkladilar. Müşteri hizmetleri ilgisi MÜKEMMEL. Bundan sonra sadece buradan satın alacağım. Lense gelecek olursak daha önce bir çok renkli marka kulla
Kayra Ö.Arkadaşlar lens kargoya verildikten 1 gün sonra elıme ulaştı. Gözlükcü ve lenscilerde internette sahte ürün gönderiyorlar son tüketim tarihi yakın zaman geliyor gibi söylemleri dikkate almadan siparş verin derim. Hem maliyeti daha ucuz hemde hediye
İsmail Y.13 gündür kullanıyorum kendisini , Aldığım yere göre 1 aya kadar esnetilebilecegi söylenmisti sadece belli bir süre kullanimdan sonra lensin eski yumuşaklığı kalmıyor , Tam 15 günlük bi lens , ince ve ileride derecede olan göz kuruluğuma rağmen kendi
Öykü Ş.Ben buraya lens market için yorum yazıcam acuvue zaten 4 yıldır kullandıgım lens memnun olmasam kullanmazdım.Ancak bu ekip bu site öyle özverili öyle ilgili ki bana kötü bir üründe gönderilse mutlaka bir açıklamaları vardır derdim. Çünkü call center
Dilek H.