Aile ziyareti seyahati ya da iş seyahati çoğumuzun yaşamının bir parçası. Deniz tatili, kayak tatili veya kültürel tatil. Tatil anlayışlarımız değişse de hepimizin ortak hayali; tatile gitmek. Tüm bu seyahatlerin lens kullanıcıları için ortak özelliği ise seyahat boyunca ihtiyaç duyacakları kontakt lens, solüsyon ve suni gözyaşı damlasını yanlarına almayı planlamak.Çünkü kimse seyahatinde manzarayı kaçırmak istemez. ????
Öncelikli olarak lens reçetenizin güncel olduğuna emin olun. Eğer lens reçeteniz güncel değil ise en kısa sürede göz doktorunuza muayene olarak yeni lens reçetenizi alınız. Daha sonrasında ise reçetenize uygun şekilde lenslerinizi www.lensmarket.com’dan alabilirsiniz.
Seyahatinizi baştan uzun süre olarak planlayabilir, tatilinizi sonradan birkaç gün daha uzatmak isteyebilir ya da iş seyahatinden dönüşünüzü ertelemeniz gerekebilir. Gönüllü ya da zorunlu olarak seyahatinizin süresinin uzama ihtimaline karşı her zaman tedbirli olmakta fayda var. Bu nedenle planlanan sürede İhtiyaç duyabileceğinizden daha fazla lens, lens solüsyonu ve göz damlasını yanınıza almanızı öneriyoruz.
Johnson&Johnson, Alcon, Bausch + Lomb ve Cooper Vision üretici firmalarının ürünlerinin yer aldığı indirimli fiyatlarla sahip olabileceğiniz çoklu lens–solüsyon paketlerimizde numarasız renkli lens, numaralı saydam lens, toric (astigmat) lensi ve multifocal uzak yakın lens olarak farklı görme kusurlarına uygun seçeneklerimiz mevcut.
Lens ve solüsyon setlerimizi incelemek ve satın almak için tıklayın
Tatilde ve seyahatlerde günlük rutinin dışına çıkıldığı için genellikle daha çok hareket edilir. Sporda, plaj aktivitelerinde veya iş koşturmacasında günlük lens özgürlük ve konfor sağlar. Lenslerinizin temizliğinden endişe duymadan seyahat veya tatil yapmak isterseniz günlük kullan-at lensleri kullanabilirsiniz. Günlük kullan-at lensleri çıkardıktan sonra saklamadan atabilirsiniz. Günlük lens ile solüsyon ve lens kabı taşımanıza da gerek kalmaz. Her güne yeni lenslerinizle yeni bir başlangıç yapmış olursunuz.
Günlük kullan-at lenslerimizi incelemek ve satın almak için tıklayın
Kontakt Lens Kullanıcıları için Uçak Yolculuğu Önerileri
Gün içinde bulunduğumuz ortamlarda genellikle nem oranı % 40 ile % 70 arasındadır. Uçak yolculuğunda basınç nedeniyle nem oranı daha da düşebilmekte. Bu nedenle lens kullanıcıları yolculukları esnasında göz kuruluğu yaşayabilir.
Bu durumun önüne geçebilmek için uçuş öncesinde ve uçuş esnasında bol bol su tüketmelisiniz. Vücutta su tutulmasını önleyen çay, kahve gibi içecekleri az tüketmemeye özen gösterin. Ancak bu tedbirler yeterli gelmeyebilir. O zaman ise kuruyan gözlerinizi hızlıca nemlendirmek için doktorunuzun önerdiği şekilde göz damlasını kullanmanız yeterli olacaktır.
Göz damlalarını incelemek ve satın almak için tıklayın
Yolculuğunuz esnasında uyumak isteyebilirsiniz. Eğer uyumaya uygun bir lens( gece kullanılabilir) veya kullan- at lens dışında bir lens kullanıyorsanız lensinizi çıkarmanız ve lens kabınıza koymanız gerekir. Bu nedenle el çantanız için lens kabınızı, solüsyonunuzu ve göz damlanızı ve ayna almayı unutmayın. Lensinizi çıkarmadan önce ellerinizin hijyenine her zamanki gibi uçakta da dikkat etmelisiniz. Lens çıkartma aparatı da kullanabilirsiniz.
Uçuş kurallarına uygun şekilde çantanızdaki toplam sıvı miktarı 100 ml’i geçmemelidir. Bu nedenle yanınıza büyük boy yerine seyahat boy solüsyon almalısınız. Sıvıların dökülmeyecek şekilde çantanıza yerleştirdiğinize emin olun. Yolculuk sonrası kullanmak için ihtiyacınız olacak kontakt lens ve solüsyonları bagaja verebilirsiniz.
Seyahat Boy Solüsyonlar
Kontakt Lens Kullanıcıları İçin Araba Yolculuğu Önerileri
Güneş ışığının yoğun olduğu saatlerce eğer araba kullanacaksanız yanınıza muhakkak güneş gözlüğünü alın. Güneş gözlüğü gözlerinizi hem güneş ışığının zararlı etkilerine karşı koruyacak hem de daha güvenli bir sürüş deneyimi yaşamanıza yardımcı olacaktır.
Uzun süre araba kullanmak ve özellikle gece sürüşü lens kullanıcıları için de yorucu olabilir. Bu nedenle düzenli aralıklara mola vermeyi ve dinlenmeyi ihmal etmeyin.
Bu içeriğin tüm hakları saklıdır. İzin alınmadan kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

Retina Nedir?
Çocuğunuz Miyop Mu? Erken Belirtiler ve Alınacak Önlemler
Arpacık (Hordeolum) Nedir?

Kargo hızı inanılmaz, saat 15:30 da sipariş verdim ertesi gün 14:40 civarı siparişim elimdeydi. Siparişte herhangi bir aksaklık oluşmadı ürünler doğru gönderildi. Acuve yıllardır kullandığım bir lens. Kesinlikle öneriyorum. Fakat birkaç tavsiye verme
Ahmetcan Ö.Biofinity hep kullandığım lensim, markadan çok memnunum özetle, ancak Astigmatlı olanını ilk defa deneyecğim siparişi verdim. Denedikten sonra yorumumu yazarım ama ben şu an Lensmark hakkında fikrimi artık yorum olarak yazmam gerektiğini hatta bunun
Seda E.Yaklaşık 25 yıldır lens kullanıyorum. Uzun yıllar Soflens serisini kullandım. Çok uzun saatler bilgisayar kullandığım için hafif kuruluk sorunu yaşamaya başladım ve doktor tavsiyesiyle DAILIES Total e geçtim. Son derece kaliteli bir lens olmasına rağ
Hakan E.Lens market kalitesi yine kendini belli etti. Kargo her zamanki gibi aşırı hızlıydı. Virüs falan dinlemeden her zamanki gibi geldi. Hediye solüsyon istemiştim sagolsunlar kırmadılar. Keşke her işletmeci sizin gibi olsa. Bir sürü alışverişim oldu inte
Kayra Ö.İlk lensimi doktorumun reçeteme yazması üzerine Acuvue Oasys for Astigmatism aldım. lensi taktığımda kesinlikle rahat edemedim. ilk taktığım andan itibaren gözümde olduğunu hissettiriyordu her göz ve baş hareketimde lenslerin gözümde olduğunu hissett
Baran T.Merhaba, ben ilk defa lens kullanmaya başladım ve doktorumun verdiği deneme lensinden sonra ilk defa lens alışverişi yaptım. tercihimi lens maketten yana kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım. gerek çağrı merkezindeki arkadaşın yardımı gerekse kar
Selin Ö.biofinity toric müdaviniyim her sene severek sipariş veririm geçen yıl bir değişiklik yapıp acuvue oasys toric sipariş vereyim dedim. ama çok pişman oldum sürekli gözüme batma yaptığı için lensleri sık sık değiştiriyordum. çoğu hiç takmadan çöpe gitt
Zeliha K.İlk lens deneyimim. Doktorumun ve arkadaşlarımın tavsiyesiyle bu markayı aldım. Lensmarket hakkında o kadar çok övgü vardı ki, bu yüzden tereddütsüz tercih ettim. Haklılarmış...Kesinlikle müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar. Cuma gecesi 2 kutu le
Öykü V.OASYS'i ilk kullanışım; bundan önce 1 yıl kadar Air Optix HydraGlyde kullandım. OASYS'i ilk elime aldığımda Air Optix'e göre daha ince olduğu anlaşılıyordu zaten. Gözümde varlığını hiç hissetmiyorum, Air Optix'de seyrek de olsa, aşağı doğru baktığımd
Zehra A.Lens Market'ten ilk kez alışveriş yaptım, gerçekten yazılan olumlu yorumların hepsini hak ediyor. Açıkçası alışveriş yapmadan önce biraz tereddüt etmiştim. Teşekkür ederim ilgi ve alakanıza. Gelelim ilk kez satın aldığım Rainbow Color Fantasy Numaral
Özgül G.