Deyimler, atasözleri, özlü sözler kısa yoldan çok şey anlatmanın en kestirme yolu olsa gerek. Hepimizi günlük hayatta hem çokça kullanıp hem de çokça duyuyoruz. Peki bu sözlerdeki kelimeleri lens ve lens kullanıcılarına uyarlasak nasıl olur dedik ve aşağıdakiler oluştu. Sonrasında biz çok eğlendik, öyleyse neden sizle paylaşmayalım dedik. Hadi beraber göz atalım. “Göz atmak”ta deyim miydi yahu yine kullandık. 😊
Aynı lens iki kere kullanılmaz; Aynı suda iki kere yıkanılmadığı gibi aynı günlük lens birden çok kez kullanılmaz.
Lensi havada kapmak; İlk fırsatta ulaşılabildiği anda sahip olmak anlamına gelen havada kapmak deyimi, lensi havada kapmak olarak evrildiğinde kontakt lens kullanıcılarının lensi düşürme ihtimalinin oluşması durumunda refleks olarak gerçekleştirdiği eylem.
Lensle göz gibi olmak; Et ile tırnak nasıl ayrılmazsa, lens ile göz de tüm lens kullanıcıları için ayrılmaz bir ikili. Görme kusuru oluştuysa ve lens reçetesi de varsa o zaman sizin için lens ve göz ayrılmaz ikili diyebilir miyiz?
Solüsyonsuz aylık lens olmaz; Nasıl lens ile göz ayrılmazsa, aylık lens ile solüsyonda ayrı düşünülmez. Sağlıklı bir lens kullanma deneyimi için lens solüsyonu ile düzenli bakım rutinlerini gerçekleştirmeniz gerekir. Biraz da kamu spotu dedik ama bu kadar merak etmeyin. 😊
Lensi göz hapsine almak; Kişi ya da bir olayı sürekli gözlemlemek ve her anı yakalama çabası olarak kullanılan göz hapsi deyimini, lensi göz hapsine almak olarak uyarlarsak kontakt lensi taktıktan sonra ideal kullanım süresine sadık kalarak sürekli olarak gözde tutmak.
Lens demeden Lensmarketi anlamak; Herkes leb demeden leblebiyi anlayabilir belki ama lens demeden lensmarket.com’u anlamak sadece hünerli lens kullanıcılarının maharetidir. 😊
Bana lens siparişini nereden verdiğini söyle, sana hizmet kalitesini söyleyelim; Arkadaştan kişinin karakteristik özellikleri nasıl öngörülebiliyorsa, lens kullanıcıları da hangi kontakt lens satışı yapan firmanın nasıl bir hizmet kalitesi var öyle bilir.
Her yiğidin bir lens takışı vardır; Nasıl herkesin bir yoğurt yiyişi varsa, lens kullanıcılarında lens takma metotları farklılık gösterebilir. En sık kullanılan metotlara ulaşmak için Lens Nasıl Takılır ? sayfasını ziyaret edebilirisiniz.
Lensmarketi seven hızlı kargoya katlanır; Gülü seven nasıl dikenine katlanıyorsa, lensmarket müşterisiyseniz sizin de kendinizi hızlı kargonun konforuna alıştırmanız gerekebilir. 😊
Lensi tüketmek; Sıfırı tüketmek deyimini uyarlamamız gerekirse de son lensini kullanmadan önce lens siparişi vermeyi ihmal etmek. Lensmarket’in hızlı kargo ve ekspres lens kargo hizmetine güvenmek.
Hafta sonuna denk gelme ihtimaline karşı son adetlere geçmeden siparişiniz verin, kapınıza getirelim. Biraz garanticilikten zarar gelmez. 😊
Dünyaya pembe lenslerle bakmak; Dünyaya pembe gözlüklerle bakmak deyimi objektiflikten uzak, öznel bir bakış açısı ile fazla iyimser olma durumu. Dünyaya pembe lensler bakmak için de yine aynı şeyi söyleyebiliriz. Her şeyin sadece iyi yanları görmek, bardağın sadece dolu kısmına odaklanmak. Siz yine de gerçekçiliği elden bırakmayın deriz.
Lensi takmayınca göz katlanır; Göz görmeyince belki gönül katlanır ama, lensi takmayınca gözün çok fazla göreceğini sanmıyoruz. Lens reçetesi olan herkesin özgürce, net görmek hakkı olsa gerek.
Sevgili lens kullanıcıları ve lens kullanıcı adayları sizlerin de söyleyecekleri varsa yorumlarda buluşalım. “Aynı göz kusuruna sahip olanlar değil, aynı yerden sipariş verenler anlaşabilir” deyip sizlere bir uyarlama ile şimdilik veda ediyoruz, yeni yazıda görüşmek üzere.
Bu içeriğin tüm hakları saklıdır. İzin alınmadan kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.
Sipariş vermiş olduğum üründe sorun yaşadım bunu lens markete belirttim ve o kadar hızlı dönüş yapıldıki bunu beklemiyordum, çözüm için o kadar çaba vardiki sadece çözüm değil aynı zamanda çok hızlı çözüme ulaştırmak için müşteri memnuniyeti en üst düzeyde önemsemeleri gerçekten çok şaşırttı 1 gün içinde sorunum çözüldü çok memnun kaldım müşteri temsilcisi ve lens market çok başarılı kibar nazik ve yapıcı olmarı çok güzel. Yanlış anlaşılmasın ama her firma böyle olmaz. Kargom ulaştı ve gayet güzel memnun kaldım. Çok teşekkür ediyorum Lens Market.
Gülsüm K.Öncelikle Lensmarkete ürünü 1 gün içinde bana ulaştırdıkları için teşekkür ederim. Acuvue markasını daha önce kullananlar bilir,gözü hiç rahatsız etmez zaten. Transitions özelliği ile birlikte bu konuda bir değişiklik olmamış, bu memnun edici. Ürün biraz önce elime geçti;sadece bilgisayar karşısında kullanabildim henüz, durumu merak edenler için şöyle anlatabilirim, telefonununuzun veya bilgisayarınızın ekran ışığını minimuma indirmişsiniz gibi bir görüntü veriyor. Ve senelerdir ışık hassasiyeti yaşayan biri olarak benim için ideal bir ürün olduğu kanaatindeyim. Teşekkürler Acuvue ve teşekkürler Lensmarket :)
Bircan E.Merhaba. Belki 20 yılı aşkın süredir lens kullanıyorum. Air optix aqua fiyatı çok arttığı için ona muadil başka lens kullandım. Hiç memnun kalmadım. Arayışım beni lens markete getirdi. Biofinity ile ilgili yorumları okudum. Herkes çok memnun olduğunu belirtmiş. Yorumlardan yola çıkarak Denemeye karar verdim. Yapılan yorumlar kesinlikle doğru. Hatta fazlası var eksiği yok. Gözde hiç yok gibi. Çok ince ve çok rahat. Hiç tereddütsüz alabilirsiniz. Ayrıca lens markete hızından dolayı teşekkür ederim. Sipariş verdikten sonra 12 saat dolmadan lens elimdeydi. Çok teşekkür ederim ❤️
Hülya Ç.şu zamana kadar hep night and day kullanıyordum son zamanlarda artan göz kuruluğu problemim sebebiyle biofinity’nin daha uygun olacağını düşündüm ilk başta kararsızdım bu kararsızlığımı yok eden lens market çalışanlarına çok teşekkür ederim herhangi bir sıkıntıda yardımcı olacaklarını belirttikleri için. gelelim lense ben ince oluşuna bayıldım 2 haftadır kullanıyorum daha batma vs yapmadı, göz kuruluğuma night and day’den çok daha iyi geldi. benim lensle ilgili tek problemim sabah çapaklanma yapması oldu ama o kadar da sıkıntı değil. benim gibi kararsızsanız tavsiye ederim :))
Melda K.13 gündür kullanıyorum kendisini , Aldığım yere göre 1 aya kadar esnetilebilecegi söylenmisti sadece belli bir süre kullanimdan sonra lensin eski yumuşaklığı kalmıyor , Tam 15 günlük bi lens , ince ve ileride derecede olan göz kuruluğuma rağmen kendisinden çok memnun kaldım , göz kuruluğu hissediyorsaniz düşünmeden alın . Doktorumun dediğine göre göz kuruluğu oluşmuş gözlere göre yapılmış bı lens kalitesi de muazzam :) 3 yıldır da lens marketten alışveriş yaparım düşünmeden alabilirsiniz. Çok ilgililer ve çok güzel bı kadroya sahip , sizi seviyorum lensmarket! :)
Öykü Ş.Biofinity hep kullandığım lensim, markadan çok memnunum özetle, ancak Astigmatlı olanını ilk defa deneyecğim siparişi verdim. Denedikten sonra yorumumu yazarım ama ben şu an Lensmark hakkında fikrimi artık yorum olarak yazmam gerektiğini hatta bunun bir borç olduğunu düşündüğüm için yazıyorum. Lensmarketin neredeyse 10 yıllık müşterisiyim hep memnundum her sene daha fazla memnun olarak sipariş veriyorum. Bu kadar özenli, saygılı, ilgili ve dürüst bir firmaya varlığı için teşekkür etmek istiyorum. Öyle büyük bir hizmet veriyorlar ki gerek maddi gerek manevi sıkıntılardan kurtarıyorlar insanı. Hem eczanelere 2 katı fiyat ödemekten kurtuluyorsunuz hem de evinizden bilgisayarınızın açılış hızıyla birlikte 2 dk da siparişinizi verip kapatıyorsunuz 2 gün geçmeden kapınızda.. İyi ki varsın Lensmarket..
Seda E.Yaklaşık 5 senedir lensmarketten alışveriş yapıyorum. Maaaşallaaahh :D bu güne kadar hiçbir problem yaşamadım. Teslimat, paketleme her zaman güzeldi ve 5 senedir kalitede hiçbir düşüş görmedim. internet alışverişlerinde ürünlerin orijinalliği konusunda hepimiz güvensizlik yaşıyoruz ancak bu güne kadar lens marketten hiç bozuk bir ürün teslim almadım. Son üç alışverişimde Air optix'in renkli numaralı lenslerini kullanıyorum. Yüksek numaralarda lensin yapısı Freshlook'a göre sert ama daha rahat olduğu kesin. Örneğin sinemada karanlık oramda film izlerken gözlerim yaşarırdı, bazen odaklama konusunda zorluk çekerdim ama Air optix'ten sonra bunların hiçbirini yaşamadım. Kullandığım solüsyonun da etkisi vardır muhakkak ama göz ile çok kolay uyum sağlayan yapıda bir lens olduğunu deneyimledim. Mavi rengini tavsiye etmiyorum çok belli oluyor ama Grey yani gri rengi oldukça doğal çünkü içinde kahve rengi gözler için kahve rengi bir geçiş halkası var. Yeni kullanıcılara tavsiye ediyorum.
Hazal S.33 Yıldır Lens kullanıcısıyım. Takriben 15 yıldır NİGH&DAY lens kullanıyorum. Gayet memnunum ve değişmeyi düşünmüyorum. Değişik marka Lensler kullandım Gözlerim rahatsız oldu kızarıklıklar oldu, batmalar oldu,, kuruluklar oldu vs. oldu da oldu... Fakat bu diğier markalar iyi değil anlamına gelmez. İnsanlar nasılki birbirlerinden farklı ise; göz yapıları da birbirinden farklıdır, dirençleri farklıdır. Benim gözlerim bu lenslerle rahat etti, bir başkası başka lensle rahat eder. Herkes memnun kalacağı lensi deneyerek bulabilir. Başkalarının tavsiyesi üzerine Lens kullanmanın rahatlığı sadece %/50 ile sınırlıdır. Bu hizmeti kapımıza kadar getirip bize sunan ve emeği geçen www.lensmarket.com çalışanlarına Teşekkür Ediyorum.
İdris K.İlk defa lens aldım ve uygun olduğu için burayı tercih etmiştim. 2 kişi olarak aldık ve çok farklı numaralara sahiptik. Siparişimin ardından hemen bana ulaşıp 4 tane lensin daha uygun olduğu bir kampanyanın olduğunu ve istersem o kampanyadan yararlanabileceğimi söylediler. 4 kutu lensi çok daha fazla bir fiyata almışken siparişimi değiştirip kampanyadan yararlanmamı sağladılar üstelik para iademi de anında yaptılar. Çok temiz ve dürüstçe bir iş yapıyorlar. Gözüm kapalı önereceğim bir site oldu. Bundan sonraki alışverişlerimi de buradan yapmayı düşünüyorum.
Hilal G.