Hayatımızın neredeyse
4’te 1’ini ekran karşısında
geçiriyoruz...
Peki, gözlerimiz
bundan nasıl
etkileniyor?
Kuruluk
Tahriş
Yorgunluk
Bulanık Görme
Kızarıklık
Ekrana bakmak
neden bu problemlere
sebep olur?
Bu problemlerin en önemli
nedenlerinden biri ekran karşısında
göz kırpmanızın azalmasıdır.
Normalde her 5 saniyede bir göz kırparız
(günde 11.000 defa)
Ancak, bilgisayar karşısındayken 5 kat
daha az göz kırptığımızı biliyor muydunuz?
Ekran karşısında uzun saatler geçirenlere
lensmarket.com’dan ipuçları
Göz kırpma egzersizleri yapın!
Göz kırpmak göz yüzeyinin doğal kayganlığını korumasını, kontakt lenslerin yerine oturmasını ve nemlenmesini sağlayacaktır. Daha nemli gözler için dakikada 15/20 kez düzenli göz kırpmalısınız.
Bol bol su için...
Vücudumuzun kaybettiği suyu geri kazanması için sıklıkla su için.
Göz kamaştırıcı ışıklardan kaçının.
Ekranınız ile arkasındaki alan arasındaki parlaklık farkı gözün yorulmasına ve rahatsız olmasına neden olabilir. Daha sık göz kırpın.
20/20/6 kuralı
Her 20 dakikada bir 20 saniye mola verin. Gözlerinizi bulunduğunuz noktadan en az 6 metre uzaklığa odaklayın. Çeşitli mesafelerde bulunan nesnelere bakarken gözlerinizi hareket ettirin.

Renkli Lens Çeşitleri
Renkli Lens Önerileri: Fotoğraflarda Harika Görünecek Lensler
Numaralı Renkli Lensler

10 yıldır bu lens markasını kullanan biri olarak bugün transitions lenslerimle buluştum:) yıllardır lenslerimi yine internet üzerinden ancak farklı siteden alıyordum taki lenslerimin süresi dolmadığı halde yırtılana kadar ilgili şikayetimi dile getirmeme ragmen olumlu veya olumsuz herhangi bir geri bildirim almadım. Lens market ile ilgili okuduğum olumlu yorumlar ile ilk kez bu siteden alışveriş yaptım hızlı kargo için çok teşekkür ederim benim için önemliydi siteye puanım 5:) ancak lensleri takalı daha bir kaç saat olması sebebiyle bir puanlama yapmayacagım sadece sunu söyleyebilirim ilk izlenimim gayet olumlu:)
Elif B.Lensmarket e hizmet kalitesinden dolayı teşekkür ederim çok hızlı ve özenli bir şekilde ulaştı lensler.\nYeni bir lens kullanıcısıyım bu lensleri kullanmaya başladım ve ilk gün çok iyiydi ama sonra bulanık görme ve çapak gibi sorunlar başladı (yatarken çıkartıyorum). Belki solüsyondandır diye 2. lensi açıp onu kullanmaya başladım farklı solüsyon ile ama aynı problem devam etti. Biraz araştırma yaptığımda eski kullanıcıların da bulanık görme ve çapak konusunda şikayetleri olduğunu gördüm. son 2 aydır şikayetler artmış durumda sanırım üretim ile alakalı bir sıkıntı var bi partide.\nLensmarket hizmetinden dolayı 5 yıldız verdim ama lenslerde bi sorun var gibi duruyor.
Şükrü G.Yıllarca Bausch & Lomb SofLens kullanıyordum ancak çok uzun teslim süreleri olmasından dolayı geçtiğimiz yıl Acuve Oasys'e geçmiştim. Acuve lensi ilk taktığımda görüntünün netleşmesi yarım saat kadar sürüyordu ve gün sonuna doğru batma yapıyordu. Bausch & Lomb Ultra, neredeyse eski kullandığım Soflens kadar konforlu kullanım sundu. Görüntüde herhangi bir bulanıklık veya batma yaşamadım. Kafanızda soru işaretleri varsa mutlaka iletişime geçin. Çok anlayışlı ve yardım odaklı bir müşteri ilişkileri ekibine sahipler. 2021 den beri lenslerimi buradan alıyorum ve hiç bozmadılar.
Onur K.şeffaf renk lens dahil bir çok renkli lens deneyimleyen biri olarak yorum yapabilme tecrübesine sahip olduğumu düşünürek şunu söyleyebilirim starling gray rengini kullanıyorum kesinlik çok iyi bir lens batma kayma yırtılma gibi bir sorunla karşılaşmadım kesinlikle gözünüz kapalı alabilirsiniz kutudan iki adet lens çıkıyor starling gray daha çok maviye kayıyor rengi çok doğal bir görüntüsü var kendi göz rengim ela yeşil tonunu kullandım pek bir farkı olmadı şeffaf lens gibi durdu ama lensin rahatlığı gayet iyi tereddüt etmeden alabilirsiniz \nkeşke fotoğraf paylaş butonu olsa zaten LENS MARKET tartşılmaz çok iyi
Dicle A.Lens kullanmaya yeni başladım, bu lensleri de ilk kez deneme sürecinde kullandım ve sonrasında sipariş verdim. Kullanım süresine ve hijyenine dikkat ettiğim sürece bir sorun yaşamadım. Doktorunuzla ayrıntılı görüştüğünüz sürece size en uygun lensi yazacaktır çünkü ben acuvue oasys in 15 günlük olması sebebiyle doktoruma aylık lens önermesini istemiştim ancak kendisi muayene sonucu göz yapıma en uygun olanın bu lens olduğuna karar verdi. Deneme süresince de gerçekten rahat hissettim. Elbette ufak tefek batmalar yaşanabiliyor ama sonuçta gözünüzde yabancı bir cisim var, bu kadarı normaldir diye düşünüyorum. Son olarak kampanyayla daha uygun fiyatlı bir seçenek sunan ve hızlı, hasarsız gönderim yapan lensmarket e ve sipariş öncesi teknik bir aksaklık yaşadığımda yardımcı olan Aylin hanıma teşekkür ederim.
Buse M.Lens marketten ilk defa alışveriş yaptım. Bu üründen indirimli 2 kutu aldım. Sonrasında göz kontrolünde göz derecemin arttığını öğrendim. Arkadaşlar kutuları açık olmamak kaydıyla yeni derecelerde değişim yaptılar. Kargo ücretini dahi tarafıma ödetmediler. Müşteri odaklılık için çok teşekkür ederim. Bundan sonra lensmarket dışında alışveriş yapmam. Ürüne gelecek olursak ilk defa lens kullanmaya bu ürünle başladım gayet memnunum. Gözlük kullanarak kendime işkence etmişim. İlk zamanlar acuvue solüsyon kullanmıyordum. Son 3 aydır solüsyonumda acuvue bu ikiliden son derece memnunum. Gereksiz pahalı solüsyonlara aldanmayın. Şiddetle ikili tavsiye ederim.
Mustafa A.2018 nisan ayından beri lens marketten sipariş veriyorum, çok memnunum başka bir yerden lens almaya elim gitmiyor. Paketlemesi, hızı, her şey 10/10 yıllardır aynı şekilde korunaklı geliyor lensler. İleri derecede göz kuruluğum olduğu için hep günlük lens takıyordum. 4 yıl kadar true eye 1-day kullanıyordum son seneye kadar gayet memnundum sadece 12 saatin sonunda hafif kuruluğu hissediyordum fakat doktorumun önerisiyle denediğim oasys 1-day in kuruluğu benim gözümde daha iyi tolere ettiğini gördüğümüz için 4 aydır bu lensi kullanıyorum ve gayet memnunum. ps: Ben bc 9.00 olan lensleri kullanıyorum.
Hande A.15 yaşındaki oğlum kendi seçtiği halde gözlüklerini beğenmemeye ve şikayet etmeye başladı.Yıllık göz kontrolünde doktorumuza lens ölçümü yaptırdım.İnanın bir baba olarak aldığım en iyi kararlardan biriydi.Oğlum çok ama çok mutlu.Dünyam değişti diyor,gözünde takılı olduğunu bile unutuyor.Buradan Lens Market çalışanlarına çok teşekkür ederim.İlk defa kullanacaktık kendilerini aradım ve çok güzel bilgilendirdiler.Yorumlar sayesinde bu firmayı bulmam,işlerini çok iyi yaptıklarının göstergesi.Lense gelince,ilk takma anında hafif bir yanma hissetti oğlum, o da 5 dak.bile sürmedi.Daha sonra hiç bir şikayeti olmadı hatta dediğim gibi gözünde olduğunu bile unuttu.Solüsyon olarak ta aynı firmanın mamülünü kullandık ve oğlum çok memnun.İnşallah bu devam eder.Teşekkürler Lens Market
Burak D.Ben buraya lens market için yorum yazıcam acuvue zaten 4 yıldır kullandıgım lens memnun olmasam kullanmazdım.Ancak bu ekip bu site öyle özverili öyle ilgili ki bana kötü bir üründe gönderilse mutlaka bir açıklamaları vardır derdim. Çünkü call center ekibi anında sorunlarınıza dönüş yapan ilgili kibar ve yardımsever.Keşke tüm firmalar sizin kadar müşterilerine değer veriyor olsa ilginiz alakanız özveriniz için değerli hissettirdiğiniz için lens market kurucusu başta olmak üzere bu çalışma politikasını uygulayan herkese ekibe çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Hepinize harika bir gün diliyorum❤️
Dilek H.Keşke tüm firmalar sizin gibi olsa gerçekten örnek bir firmasınız.. Müşteri hizmetlerinize çok teşekkür ediyorum 2 yıldır sizden alışveriş yapıyorum vazgeçilmezim oldunuz...Göz numaram yüksek olduğu için her markanın renkli lensini kullanamıyorum galio rengi aldım gözlerim koyu kahve bende çok doğal ela gibi oldu konfor açısından herzaman memnun olduğum bir marka tavsiye ederim...Yüksek numaralar için başka markaların renkli lenslerini de getirtmenizi bekliyorum..Herzamanki güvenilir çözüm odaklı ve güvenilir firmanız çalışanlarına ayrıca teşekkür ederim..
Didem O.